FacebookTwitter
A+ A A-

Nørrebystrands vandrepokal 2007

Nørrebystrands vandrepokal skal for 8. år uddeles. Pokalen kan gå til mange forskellige personer, man behøver ikke at dyrke sport i KGI for at komme i betragtning. Man skal selvfølgelig have gjort et eller andet for at bestyrelsen får øje på vedkomende.


De udvalgte i år har gjort både det ene og det andet. For mange år tilbage dyrkede de begge sport i KGI, men som alderen og måske de skrantende led og knogler ikke mere var til det fysiske, fortsatte de begge med opgaver i klubben, det har været i sportsugen, som fotograf ved gymnastikopvisninger, eller hvor der nu var brug for hjælp. I de sidste mange år har det været det mere kulinariske, som har fanget deres interesse her i klubben og det har rigtigt mange haft stor glæde af og sat stor pris på. Som nogen måske har gættet er det de 2 som har lavet aftenens højdepunkt, nemlig det der skal fylde vores maver om lidt.
De har i mange år været fast inventar et par gange om året, når der skal steges ål eller laves æggekage til de gamle fodboldspillere her i klubben. De går ikke i koma selv om antallet, som skal bespises med ål, vokser fra 15 til 30, som det var tilfældet i år ved sidste hjemmekamp i Oldboys. Da Bogense havde hørt vi skulle have ål ville de også spise med og hvem lavede dobbeltportion, ja rigtigt gættet, Jens Kristian, alias ræven og Erik Tågård, alias posti. De har ligeledes i mange år sørget for at vi til generalforsamlingen ikke går sultne hjem.
Det er nøjagtigt sådan et par rare fyre som jer der er med til at holde gang i hyggen og det sociale her i klubben, I har fortjent denne påskønnelse.
Tak for jeres store indsats i KGI.

Pokalen blev uddelt til KGI’s generalforsamling 27.2.2007.

Login eller Registrer

LOG IN