FacebookTwitter
A+ A A-

Nørrebystrands vandrepokal

Nørrebystrands vandrepokal 2016

Nørreby strands vandrepokal går i år til en særlig person.

En person om hvem man kan sige det er en meget kendt person i lokal området selv om det ikke er en indfødt Nørrebygenser. Lige netop dette gør det interessant at flette klinger med personen fordi hun tilfører kærligheden til det lokale noget som kommer ude fra – en dejlig kvalitet.

Læs mere: Nørrebystrands vandrepokal 2016

Nørrebystrands vandrepokal 2015

Modtagere af pokalen dette år er 2 mennesker som gør rigtigt meget for KGI, og som særligt i den forgangne sommer har uvurderlig hjælpende indsats i og omkring planlægning og udførelse af den årlige sportsuge. De har begge deltaget og gjort sportsugen muligt på trods af det egentligt kun var den ene af dem som havde meldt sig under fanerne, den anden part støttede blot op omkring klubben og trådte til i mange situationer hvor det var nødvendigt – og dermed gjorde en kæmpe forskel.

Læs mere: Nørrebystrands vandrepokal 2015

Nørrebystrands vandrepokal 2014

Martin er en særlig person med betydning for KGI´s 1. og 2. senior hold. Martin kommer altid til træning selvom han ikke selv spiller længere, grundet en skade. Han fylder drikkedunke og hjælper med træningen. Efter træning er Martin der også, han er med til at skabe en god stemning i omklædningsrummet og han laver mange gode arrangementer. Som da der var landskamp, der lavede Martin mad til holdet, og skabte rammerne for hygge og sammenhold. Martin er også med til at gøre fodbold til en sjov sport, ved at han får alle spillere til at føle sig som professionelle. Til en af kampene her i efteråret havde han lavet stort banner der hang ned fra tribunen, der var også flag og konfetti, dette arrangement tiltrak mange tilskuere og skabte en rigtig god stemning. Et rigtig godt tiltag for klubben, som var med til at vise den sande - ægte KGI stemning der hersker i klubben. Ikke nok med at Martin skaber god stemning i klubben og på holdet, men han er der også som en støtte for de enkelte spillere når der er brug for dette. Derfor fortjener Martin en særlig hyldest, da han er selve essensen af klubfølelse og fællesskab, men samtidig også en stor støtte for de enkelte spillere og for klubben, da han er stærkt medvirkende til at klubben er et godt sted at spille fodbold, en klub med sammenhold.

Nørrebystrands vandrepokal 2013

Nørreby Strands Vandrepokal går i 2013 til en

- meget ihærdig og ambitiøs person som ligger rigtigt mange timer i KGi’s fodboldafdeling

- personen har ikke været en del af KGI hele sit liv, men har været træner de sidste 3 år

- personen er Liverpool fan og har spillet fodbold for Skovbys super old boys hold indtil for nylig

Læs mere: Nørrebystrands vandrepokal 2013

Nørrebystrands vandrepokal 2012

KGI er meget mere end fodbold.
Hver onsdag aften er klubhuset samlingspunkt for 25-30 lokale unge fra 6. til 9. klasse. De er i ungdomsklub.
De unge kommer for at hygge sig med vennerne, snakke, spille brætspil, computer, fodbold, stikbold, lege krongemme, hoppe på trampolin i gymnastiksalen osv.
De synes det er sjovt og de møder meget trofast frem uge for uge.
Ungdomsklubben i KGI kører på 4. år og idéen blev til efter nogle besøg fra en ungdomskonsulent fra FBU.

Læs mere: Nørrebystrands vandrepokal 2012

Login eller Registrer

LOG IN