FacebookTwitter
A+ A A-

Nørrebystrands vandrepokal 2008

Der er mange handy-men i KGI.
Vi er i bestyrelsen ret vilde med jer gutter, der har skruet hænderne ordentligt på. Især hvis I gider bruge noget af jeres sparsomme fritid i KGI. Ulønnet oven i købet.



I 2005 så vi fyren her i KGI for første gang. Han var med sin nye kæreste til fodboldopstart eller Arla dag. Hun var vist hjælpetræner for et mikroputhold.
Snart blev det til mere tid i KGI’s klubhus, og nu er han snart en af dem der slukker og lukker hver gang….:-)

Jeg taler naturligvis om Ulrik Meyer Nielsen, der på trods af sine kun 26 år både er gift, husejer i Nørreby, selvstændig tømrer for et stort firma, nybagt far mm. og alligevel er han mand for at banke en tribune op på KGI’s kampbane, sponsoreret af ham selv. Hans første sponsorgave var for øvrigt sportstasker til alle ungdomsspillerne.

Desuden reparerer og fikser han mange af de små reparationer der hele tiden kommer i sådan et klubhus.
Han er også gerne med når 3. halvleg indfinder sig. Fodboldspil er det ikke blevet til så meget endnu. Sejlsporten er hans foretrukne disciplin. Ulrik har dog været hjælpetræner på Lilleput holdet sidste forår.

Han hjælper KGI fordi han har lyst (og måske også fordi Chanette siger han skal…)

Vi vil fra bestyrelsen give Ulrik vores varmeste anbefalinger.
Foruden at være en dygtig handy man, er du alle tiders kammerat og vi er glade for at du fandt Chanette og at du dermed blev KGI’er og slog dig ned i Nørreby

Login eller Registrer

LOG IN