FacebookTwitter
A+ A A-

Nørrebystrands vandrepokal 2015

Modtagere af pokalen dette år er 2 mennesker som gør rigtigt meget for KGI, og som særligt i den forgangne sommer har uvurderlig hjælpende indsats i og omkring planlægning og udførelse af den årlige sportsuge. De har begge deltaget og gjort sportsugen muligt på trods af det egentligt kun var den ene af dem som havde meldt sig under fanerne, den anden part støttede blot op omkring klubben og trådte til i mange situationer hvor det var nødvendigt – og dermed gjorde en kæmpe forskel.

Dette dejlige hjælpsomme par har taget sig af tombola, præmier, sømbod, alverdens praktiske gøremål som krævede mandlige kompetencer / færdigheder / muskler og nogle gange en traktor eller noget værktøj. Derudover har de sponsoreret sand og har repareret boderne før end de blev sat op. Den kvindelige part af duoen har ud over mange arbejdstimer, med praktiske gøremål også vist sig at have gode organisatoriske/ kreative og iderige evner, under planlægningen og udførelsen af sportsugen. Hun har derudover taget et væld af fotos i løbet af ugen som er blevet delt med mange, og som er med til at fortælle historien fra denne sportsuge Hun har trofast mødt op til alt før under og efter sportsugen for at sikre sig at der også fremover bliver en god sportsuge.

Det er bestyrelsen en kæmpe fornøjelse at overrække dette års vandre pokal til Ulla Jakobsen og Torben Olsen. 1000 tak for jeres utrættelige indsats.

Login eller Registrer

LOG IN